iPhone XS Max


iPhone XS Max är inte bara storebror till iPhone XS. Det är också en av Apples mest attraktiva högklassiga modeller. Och ja! Återigen har Apple-giganten varit trogen sitt credo: varje ny modell är alltid mer eftertraktad än den föregående.

En mer majestätisk version av iPhone XS

Den nya versionen av iPhone XS har samma linjer som sin föregångare. Den utmärker sig dock med en mer imponerande 6,5-tums OLED-panel, men har behållit samma A12 Bionic-processor. Panelen ger den en mycket god läsbarhet, även i solljus. Trots att den väger 280 gram är den här enheten mycket bekväm att hålla i handen. Den är mycket solid och klarar av att vara nedsänkt i en halvtimme på upp till två meters djup.

Den flytande övergången mellan metall och glas ger den all sin klass.

Lätt att ta hand om

Som med alla iPhones rekommenderar vi att du använder en mjuk, luddfri, lätt fuktig trasa för att torka av iPhone XS Max. Undvik att använda glasrengöringsmedel, hushållsrengöringsmedel och andra slipmedel för rengöring.

En variant som står för excellens

Den här enheten skiljer sig från alla andra Apple-modeller på grund av sin utmärkta kamera och ljudprestanda. Den lyckade designen, den utmärkta läsbarheten och robustheten är också en av dess främsta tillgångar.

Den har dock inte bara fördelar, utan också vissa brister. Den har ingen microSD-kortplats och inget 3,5 mm-ljuduttag. Det höga priset på denna iPhone begränsar också antalet köpare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *