iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max

De olika iPhone-modellerna

I takt med teknikutvecklingen har telefonanvändarna valt att byta från Android-telefoner till iPhones. För iPhone finns det flera olika modeller.

Du kan välja iPhone XS, iPhone SE, iPhone XS Max, iPhone Plus, iPhone XS Max och iPhone XR. Om du väljer att köpa en renoverad modell har du dessutom fattat rätt beslut, eftersom renoveringen garanterar kvaliteten och hållbarheten hos din iPhone.

Funktioner och fördelar med iPhone 12 Pro Max

Den här modellen släpps 2020, väger 228 gram och har en batteritid på 3687 mAh. Batteriets standby-läge räcker i upp till 20 timmar och ljuduppspelning i upp till 80 timmar. Dess mått är 160,8 gånger 78,1 gånger 7,4 millimeter.

Fodralet har en glasfront med en baksida av glas och en ram av rostfritt stål. iPhone 12 Pro Max har ett bättre batteri. Den är högt rankad av många användare. Den är mycket lätt att hålla i handen och har en speciellt utformad kant.

Om du vill bevara din iPhone ska du alltid komma ihåg att ta bort alla program som förbrukar mest batteri. Kontrollera då och då att du uppdaterar till den senaste versionen av iOS. Håll ett öga på ljusstyrkan på iPhone-skärmen och ha WiFi påslaget hela tiden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *